Anotace: ***
Novému roku tleskámezdaleka ho vítámebrachu mnoho splňláskou život hrň
V novém rocevstáváme naděje si dáváme starostí ať je míňradostí plná síň
:-) Růženko, pěkné veselé :-)! ST
02.01.2019 08:11:03 | Fany
Děkuji Fanynko.
02.01.2019 10:54:59 | Šípková Růženka
:-)
04.01.2019 07:23:38 | Fany
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?