Po slavnosti
.
Vánoční hvězdu kupuji v lednu.
Po pádu věřím, že se zvednu.
V ledové vodě ve vzduch.
V novém roce květiny.
Procházím rozbředlým sněhem a
odložené stromky u popelnic
mi šeptají:
Kolik toho máme
A stojí za to umírat pro cizí potěšení
A stojí za to žít
pro květinu ..
Plný tmy
jako kočka v pytli, která cítí vodu
nesu se vesmírem divokého fantasty
až na místo, kde ležíš ty.
V peřince.
A zpívám.
Jednosrdečně.
Přečteno 279x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Jort, Fany, Kapka, Frr, šerý, jondys
Komentáře (3)
Komentujících (3)