barvy
Vezmi si do ruky pastelky tempery
a začni žít v barvách
Zahraj si deskovky
a najdi v něm poklad
Žádné peníze a cennosti
ty nejsou ku štěstí
Najdi v sobě víru
své osobnosti
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)