Život
Anotace: To mě tak napadlo při vzpomínce na syna..
Život je krátký,
jako na vlásku.
Než vyroste, z malého velký je
pak běží z kopce do kraje.
Čeká i nečeká na lásku ..
Pučí jak cibulky jarního tání.
Dětství je naděje,
šedivých skrání..
Kdy má štěstí, ten vyhraje
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: ZILA78, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)