Anotace: ...chci být dítkem Štěstěny...
Proč láska bolí
když má hřát
Proč jídlo se solí
studí nás chlad
Člověk
hledající
lásku
na schodech
v parku
na ulici
se ptá po lidech
kolemjdoucích
Proč láska je solí
ve světě RÁD
Proč život bolí
chci prosím už znát