Ne, nejsem sama.
Přesto něco schází
kam jít, kde vzít, co chybí
v hlavě, vduši, kam se podíváš
prázdné je ráno
neustláno
v záclonách bílých
sněží, čas běží
jen vrány a stromy holé
a z polí fičí
Stromek odstrojen
Půjdu ven...
Vrátím se, až bude jaro.
Jo! Tak to by se mi taky líbilo! Pěkně si utéct do teploučka a k sluníčku. Hezké veršíky! Teď zrovna u nás svítí, tak Tvé verše nechám chvíli vyhřívat. Snad jim náladu zvednu- i v lednu.
05.01.2019 13:33:11 | šerý