Anotace: .
Narodila jsem se
ve velkochovu
s hlavou mezi mřížemi
zrní zobu
Jednou mi někdo usekne hlavu
a nebudu vědět proč
pro slepičí kvoč..
tak ta mě pobavila
28.05.2021 21:22:25 | Alice Ptáčková
..ST.. No, je to tak. Pár veršů, ale vystihl jsi to přesně.
26.04.2020 22:28:36 | Jaruška
Smutné, ale pravdivé...
06.01.2019 21:42:10 | Kubíno
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?