Zlobíš se na mě
anebo hněváš.
Ponětí hlavně
ty ale nemáš,
že nejsem tak špatný.
Je mi to prd platný!
Hádáš se se mnou,
neodpovídáš.
Světlou, či temnou,
nálady střídáš,
že nejsem tak dobrý.
To je ti podobný!
To, co ti vyjevím,
nevidíš jasně.
A když už fakt nevím,
píšu ti básně,
že nejsem tak špatný.
Je mi to prd platný!
S tím moc nenaděláš. Hodně jsem si užil kvůli náhlým změnám nálad. Co bylo jeden den dobře, bylo další den špatně...
Je to vážně hovno platný,
nakup plný lahve vratný.
12.09.2023 10:54:22 | Koala
To já se usmívám,
když čtu tvé básně
a je mi na srdci
při nich tak krásně!
A nejsem taky snad
zas tolik špatná.
Ta moje báseň však
je mi prd platná.
17.03.2019 21:29:31 | Víťulka