Duše v nevolnictví
z kterých rodí se zlo
už mě nebaví sledovat
pod make upem skutečnosti
prohnilá falešná naděje
a za nějakým tím výkřikem
zazářila hvězda.
Duše v nevolnictví
svítí stále méně
radši
slzavé údolí...
Duše v nevolnictví
předstírají
už jinou zář
zhasly.