Anděl
Buď tady vedle
bojím se ve tmě
a ty to víš.
Buď tady pro mě
u mě
ve mně!
Hlavně tu buď.
Prostě zůstaň
ať můžu zase brečet
že tu jsi
Čteš to?
Pro mě za mě
klidně mě suď.
Mám srdce na dlani
jen už nese
známky opotřebení.
Když tu zůstaneš
můžeš zas ječet
ve svý hlavě
pořád dál:
"ty vole, přestaň,
nemáš si nač stěžovat,
šuká se s ní
i po takový době
celkem dobře.“
Buď tady pro mě
u mě
a já v tobě!
(A hlavně mlč)
Chci tě poprosit
ještě nechoď
bojím se ve tmě
a ty to víš.
Chci tě poprosit
ještě nechoď
a vlastně nechci nic víc
než abys prásknul dveřma
a celá naše slavná klec
se rozezní
jak špatný noty
muzikantů z Anděla.
I já ho potřebuju
aspoň někdy
-
toho svýho anděla.
Přečteno 426x
Tipy 7
Poslední tipující: tall&curly, Kapka, Lůca, Nevratný obal
Komentáře (1)
Komentujících (1)