Každé ráno k oknu zrak
ono zase naopak
místo bílé mokré bláto
kam na lyže, jak dřív s tátou?
V Libni na Palmovce
sjíždeli jsme kopce
domů jen pár kroků
Teď už kolik roků
pár dní kde jsou hory
hledáme sníh sporý
Letos prý je víc než dosti
ale letité mé kosti
na sjezdovky nemají
Tak jen koukám potají
jak mé děti sníh maj rádi
na horách se vydovádí
vzpomínkami roztaji...