Anotace: ***/+/***
Křik jedné emoce
Ztracené v ruce
Šťastná je
Ač smutek, ač nechuť, ač hněv
šťastná
Že v jejím křiku slyší někdo zpěv...
Šerý už to napsal i za mě... :-)
14.01.2019 11:42:30 | Amonasr
Parádní.
13.01.2019 09:49:02 | šerý
Děkuji :)
13.01.2019 11:29:26 | Semisek 48
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?