Svědomí
Svědomí tíživé nedá ti spaní
spytuješ přemyšlis mysl se brani
Komu si ublížil celé roky lhal
věděl jsi dobře co druhým děláš
Vše se ti honí hlavou a to tě sžira
Jak ses choval
se v tobě denodenně zmítá
Před očima napsáno vinný
nikdy neodciniš své hrůzné činy
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: ZILA78, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)