Obyčejná
Anotace: Vdaná ale svá a jiná nebudu NIKDY .
Nikdy nebudu jiná
vždy jen svá
Vůní šeříků protkaná.
Létem a rosou ranní
lesům vánkem i paní.
Nikdy nebudu jiná
vždy jen svá
obyčejně neobyčejná..
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: ZILA78, enigman, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)