Svítání chutí
jsme si vodou i ohněm
zvědomělým bytím
světlem i tmou
souznělí
vycházením sluncí
v hlubinách strachu
jsme si prázdnou
plností citu
připravenou stékat
v medových plástech chutí
sílících
svým svítáním...
Přečteno 353x
Tipy 9
Poslední tipující: ZILA78, Krahujec, Květka Š., enigman, Kapka, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)