Roztomilé, cituplné a čisté. Je fajn, mít takové zvířátko u sebe a radovat se vzájemně. Mnohdy, když je člověk sám, je nejlepším přítelem člověka.Mého spolupracovníka pes zachránil dokonce lidský život. Nalezl jeho spolužáka těsně před smrtí, v zimě - několik dnů raněného v lesích.
18.01.2019 10:53:01 | Krahujec