chci tebou kráčet
krajino ticha
volej mě volej
nepřestávej volat
rozezni píseň mou vlastní
jedinou
rozezni
rezonuj
krajinou ticha
zazni
tepem srdce
dýchá
ze dna vyvěrá
okysličuje
pramínek za pramenem
stín za stínem
rozevírá
živá
osvěcuje
nabírá se
dává
koloběhem proudění
neuchopitelná
znovu ztiší se
dechu nabírá
kalíškem srdce
dychtíce
rozechvívá
volej mě volej
nepřestávej volat
ozvěnou ticha
zvukem
dotekem
o kovadlinu
neustávej
záchvěvem měsíce
přitažlivostí slunce
smířená