Anotace: Moje první báseň, se kterou se chci podělit Prosím o nějaké reakce, děkuji. FilSab
Zmizení
Bylo by lepší, kdybych neexistoval?
Či snad kdybych vycestoval?
Pryč, od všeho zlého,
od sebe samotného.
Nechat tělo bez duše,
nechat tělo bez růže.
Na vše se dívat zdaleka,
žít život prostého reka.
Vyrazit od břehu k slunci,
naproti mému vysněnému konci.
Cítit mořský vítr na líci,
poté vzplanout na hranici.
Shořet a proměnit se v popel
a stát se základem pro novou čepel.
Být vykován a udeřit v boji,
prorážet soupeřovou zbrojí.
Jako šíp přesně letět a trefit,
poslední naději v sobě najít.
Již před sebou vidím jen zeleně,
doufám, že již nikdy víc rozhádaně.