Uprostřed ranní noci
skřivani přiopile
poskakují na římse
když mé bývalé kostýmy
Romea i Julie
zejí prázdnotou
Nastal čas nostalgie
minuta minulého ticha
o půlnoci před Vánoci
když, co bylo
už není
to, co chci
a "bude" se zatím
prochází za rohem
Byl to rok bouřlivý
a jeho konec tichý
jako zvonkohra
v divadle pro hluchoněmé
chvíli potom, co bublinky
zasyčely vzduchem
světelný prach zabarvil nebe
a čas našel své nové pásmo