Anotace: ...
*
hned z rána za svítání
na okně se mi leskne psaní
ve hvězdách jasně svítí
to jeho perleťové kvítí
náhle stojí přede mnou
políbí mě v špičky řas
pak mě vtiskne na polštář
v očích hoří mu své kvítí
nikdy s jiným nechci býti
už se o něj nechci dělit
s žádným oknem v okolí
rozplyne se v kraji kouzel
že o okna není nouze
z hlavy mě už nevymaže
za ty růže s perletí
za ty růže s perletí
drápla jsem ho do pleti
budu jeho prokletí
a on že se bude těšit
každé ráno se svítáním
ať si drápky nabrousím
*