Hvězdy a Myšlenky
V tvých modrých očích bloudívám,
tak rozmanitých a nekonečných.
Touhu a pokušení v nich věčně vídám,
když hledím do nich a ty zase do mých.
Oči zářící jako hvězdy na nebi,
na nebi tmavém a nekonečném.
Ztracen v iluzích lidské krásy,
ztracen v myšlence o životu věčném.
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Konopnámast
Komentáře (1)
Komentujících (1)