SMUTNÉ PSANÍ
Anotace: Snad novodobý papaláši nezešílí
Lidská hloupost nezná hranic,
a co lidská hloupost!, lidská nenasytnost, pýcha, zlovůle ..., málo lásky,
v obličeji nové vrásky.
Že by zase studená válka, ženo moje zavři vrátka, už toho mám Plný zuby,
Plný brejle, a heleme se, válka ejhle.
Šílení lidé, mají všeho dost, i tak chtějí ještě moc.
Vládnout všemu a všem, za cenu, že spojí se i s ďáblem, hřib je vidět nad ránem.
To není žádná negativní pohádka, ženo má, zavři vrátka, už chci míti klid,
už chci v klidu snít.
Snít o Cestě do lepšího Světa, do lepšího bytí, nebýt po krk v lidském hnití.
Bože, žil jsem pěkný život, i dost dlouhý, hm, život je i tak zlomek pouhý.
Za ten život Ti moc děkuji, tuto báseň, psaní, Ti rád věnuji.
Přečteno 328x
Tipy 9
Poslední tipující: Jan Urban, Amonasr, Frr, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)