Křik zatmění
Anotace: o dvou lidech, které moc neznám, ale jejich rozhovor mě tak šokoval, až mě inspiroval...
Křik... jakoby prořízl ticho...
a z něj se valily kusy minulosti...
kusy snů, nadějí a nepopsatelné bolesti.
Křik dvou duší, dnes už zraněných...
dvou duší zcela rozdílných a přitom podobných...
v rozdilných světech, v podobných osudech.
Křik dvou lidí, kteří se měli rádi,
kteří se milovali, kteří se objímali...
teď se nenávidí a stále si ubližují...
ubližují sobě, svým dětem - tím neustálým křikem.
Ubližují všemu a všem.
Přes zatmění svého ega, pohrdají vším .. i vlastním osudem.
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Cappp
Komentáře (0)