Život mi uštědřil lekce
Teď už
se mi o tom píše lehce
Tak jsem se naučila se prát
Nejen dávat
ale i pro sebe si brát
A neustanu v tom boji
A překážky
ať se mě bojí
Já nositelka svého jména
Přes všechny porážky
stojím tu hrdě
…ač ve mně dříme jemná žena
A tou vlastně toužím být
A nenechám si
jemnost vzít
Ač na povrchu brnění
uvnitř mě láska
A TA vše promění….