Anotace: ... si jen tak jezdí.
Za zaprášenými okny
v tramvaji
na sebe dva řidiči
mávají.
Potkávají se v kantýně
v každodenním shonu,
a pijí spolu ráno kafe,
nebo jezdí zvlášť a domů?
A říkají si Dobrý den,
nebo Čau vole,
a mluví nebo mlčí,
nebo oboje?
Anebo se nikdy nepotkají
a jezdí každý dál svou tramvají?