Teoutopická vize
Život není celkem zvláštní,
tvoří jej změť citů, vášní,
co člověku v žití brání,
ve snech, v práci, v užívání.
Nechať zbavím se té touhy,
nechci prožít konzum pouhý,
povznést se nad realitu,
začít vnímat falsi citu.
Nechať prostor prostoupím,
uzmu jádro smyslu tím,
že neutonu v utopii,
že nevyřknu „a proto piji“.
Přestanu se síly bát.
V euforii rozjímat.
Jímat žití plné doušky,
sociální sundat roušky.
Bismillah, pomine čas.
Eternity sacrifice.
Alighieri, pekla slast.
Never will be living past.
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: danaska, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)