krása pomijiva
Krása není vše krása je pomijiva
Ani ja nejsem krásná
jen holka obyčejná
Nesuď podle vzhledu
ten je zavržihodny
buď obezřetny buď skromný
I ja to tak mám dávám na čistotu duše
Jen tak přiletí ten správný šíp z kuše
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Lighter
Komentáře (1)
Komentujících (1)