Hodiny ubíhají
co hodinu odbíjejí
ale Čas
Čas se ještě neukázal.
Ale ty s ním jdeš
ruku v ruce
potýkáte se s Životem
snažíte se z toho nepo...
nepoložit na lopatky
cestou domů
cestou zpátky
...
Popíjíš levnej krabicák
s Časem
co stále nepřišel
(asi na nás zapomněl)
cumláte ho rovnou z krabice
sypete si popel na hlavu
a snažíte se nepo...
nepotrhat smíchy ze Života
co za vámi zvrací
"Jdou si pro vás funebráci!"
Jenže Čas se ještě neukázal
miluje se s tebou
v záři rudosvětla skomírajícího Slunce
a tobě je to jedno
ty Čas máš
nám však odešel
ztratil se
prostě se na nás vys...
(však ty víš co chci říct)
Hodiny ubíhají
Čas však nikde
minuta po minutě
šlapou si na paty
on dál však popíjí s tebou a s Životem
který jediný chápe
ale nemůže s tím nic dělat.
Nic.