z DNA hvězdy pod polštářem
pelichají řasy údivem
nad široširým vesmírem
který se bázlivě stulil
do souřadnice mlčení
zívající uši ticha
přikládáš na tep
zpozdilého snu
noční pták uvíz kdesi
ve tmě
a z huby odříkání
je cítit zvětralá pastilka
neposkvrněného chtíče
*
Ty budeš Kloboučník...:-)
29.01.2019 20:58:58 | básněnka
..jako správnej judofil ve stopách cadíků-pod kloboukem kippa, pod ní zhnoucí pleš...:-D :-)*
29.01.2019 22:36:53 | Frr
...na tep snu...
29.01.2019 20:43:31 | Philogyny
Pěkné odreagování od všedních starostí.
29.01.2019 18:02:55 | Slav Milo