ležím a objímám
svůj hmatatelný strach
vždycky jsi byla
a zase budeš prach
však proč už dnes:
proč nepočkat pár let
proč neprožít život
proč neprozkoumat svět
proč spěchat do hrobu
když smrt si klidně počká
proč zmařit život
nemáš jich 9 jako kočka!