Ba, ba. Někdy chybí Baba! Tedy někdy. Nestěžuji si. Pěkný poetizmus.
31.01.2019 15:37:49 | šerý
Nemusí být nutně psaná za moji osobu. Takže chybět může i chlap. ( mně tedy ne..:) ) Je o samotě jako takové a ta mi nevadí, spíš bych ji potřeboval víc. Ve spojení s přírodou dokonalý lék.
31.01.2019 17:38:44 | Now
Díky, Nowe za reakci. Já jen tu doušku kvituji a své si upřesním. Ba, ba. S babou v přírodě. (S úctou a jen v mužské hantýrce k ženské kráse.)
31.01.2019 20:47:47 | šerý