síla vůle
Vždy jsem byla slabá
a viděly mě plakat
Že jsem článek
který nemá kam zapadat
Že jsem jen páté kolo
co nikam nepatří
Hrozně moc hloupá
a nikdo mi nevěří
Pak se stal zázrak
a já se silnou stala
Bylo to cosi zvláštního
v co jsem nedoufala
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Morgenstern II., Lighter, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)