Po jásavých dnech před černými pátky
.
Po koncertu
když jsme se sesedali
u stolků venkovního osvětlení
říkáš mi: Bojím se --
Myslíš plamenně
Však stárnu a svět je zlejší
nebo jsem zlý a tím stárne svět
Chléb náš vezdejší
dej nám hned
Po ránu lemujem útlocit
Po dechu vplujeme do noci
Říkáš mi: Toužím --
Chladnu
Toužím
.
.
Přečteno 254x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, Amonasr, Jort, Frr, Pamína, Iva Husárková, Mt. Blanc, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)