sobota fuč
neděle
v batolecích plínkách
se shání
po dudlíku světla
na obrtlíku
zvětrtalých slov
se otáčím kolem
dokola
podél osy
své břichatosti
vyprahlým hrdlem
mi prorůstají
kořínky žízně
prchavého
pidi-haiku
o ranní rose
zvěstování...
Vtipné obraty, krásně si hrajete se slovy!
04.02.2019 11:45:28 | sluníčko sedmitečné
..já to tak někdy "kroutím" "pepřím"-právě ze strachu ze strachu z tý břichatosti.....děkuju za ocenění....:-D :-))*
04.02.2019 15:05:51 | Frr