Nezaostřeno
.
Nad ním jako by se země propadla
Pod ním jako by se nebe otevřelo
Hluboké nebe plné žrádla
V zahradě hlava za plotem tělo
a siluety ptáčat v kanálech
Někdy jsi zbabělý ve své skále
a jindy hrdina v cizích mořích
co je to oběť propánakrále
a co je to hřích ?
Učit se v bažinách plavat
a přes zamžené sklo poznat dech
.
.
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, šerý, Yry, Jort, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)