Anotace: ... věnováno J.B.
drželi jsme se dlouze za ruku
oba jsme tušili
některá loučení neskončí
víc tak opravdových mužů
jakým jste vy
zítra už vám možná žena neodpoví
ale její úsměv
a díky
budou navždy patřit jen a jen vám
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?