Proč už se nedotýkáme?
Ty mě a já tebe.
Venku je hezky
no a........
a taky málo mluvíme
mluví televize
chci poslouchat, nechci mluvit
auta, nákupy, jídlo, pití
auta
auta
lidi
lidi
plánujeme, vzpomínáme, žijeme, umíráme
příchody, odchody
a to je život?
Jo.
i to je život.............