Svoboda
Kdo byl v kopcích někdy sám...
s chutí letět až k horám
Svobodu zas ucítit ..
Do křídel draků odchytit
Pak letět v dál..
Pod sebou ty krajiny...
Každým vánek , by tělo hřál
v srdci ten pocit jediný ..
Jak živ si náhle připadáš...
Jen vzduch a život s duši máš ...
Dřív než sváže nohu těžká zem...
Přelétneš zas nad krajem ..
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Schedir, Rebejah, šerý
Komentáře (8)
Komentujících (4)