Říkávals hrubě
S jointem v hubě
Že jsem jen malá holka
A všechno vím blbě
A ať se prej nestarám .
Na mě jsi zařval
Že vsechno víš nejlíp sám
Jenže paks hulil a chlastal
A já jsem v koutě
Sčítala perly na tvářích
Zavlažovala pouště
Plavila se po mořích
I tak jsem ti vděčná
Za ty tvý kecy
A život jde dál
Jsem pořád ta malá holka
Jaks mi říkával
Tak tahle je fakt emočně nabitá asi mě tenhle styl psaní je dost blízkej:) takže hodně piš a čti, psaní ti jde a vševostatní přijde
11.02.2019 11:04:59 | xoxoxo
Moc smutná básnička, ale zasáhla mě do srdíčka. Tak foukám na bolístku a dávám ST.
08.02.2019 19:26:11 | danaska