Ač se to nelíbí
já říkám svůj nazor
I ja mam co říct
mám na to právo
Dělám co uznam za vhodný
jak káže me vědomí
I z tmavých barev
se neudělají hned barevný
Stojím si za tím co říkám
ať mě kdo chce soudí ať me nazyvaji hajzlem
Věřím v sebe a to je důležité
v tomhle světě nevraživem