Přítel
Čistím v pokoji svícen,
při tom mě bolí jícen.
V krku mám knedlík
a na zemi kyblík.
Můj irský setr
jmenuje se Petr.
Když vzácný host
přejede most,
můj malý domek
ohluší zvonek.
Když bota dopadne na zem,
tak zvuk zatřese se psem.
Bystře změří ho okem
a přiběhne bokem.
Možná mu ukousne prst,
pohladí-li mu srst.
Už ho mám dost,
a tak mu hodím kost.
Host na psa pískne,
ten radostí výskne.
Na kom Ti záleží
můj věrný příteli?
Přečteno 517x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, šerý, Jan Urban, Koralína, Kapka, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)