Tak dříve sociofobii řešili moudří poustevničením v klidu hor. Ale dneska lidi a lyžaři a alpinisti už jsou rozlezlí všude, i v horách. :-))
12.02.2019 12:08:46 | Lighter
Nevím zda jde umřít v klidu ale někteří na druhým břehu říkají že není vše jak se zdá a blbci a cvoci musí existovat aby jsi poznal chytré a rozumné lidi vyváženost.. Já jsem třeba ráda za blázny a šašky ty můžou klidně lidem říkat pravdu do očį.. Ale kdo jim bude věřit že? ;) text se mi líbí ale to víš jsem blázen tak... ;)
11.02.2019 11:14:47 | xoxoxo
Zrovna jak v tom ústavu. Chlap z okna volá dolů na primáře:
"Já jsem sice blázen, ale nejsem blbej!"
12.02.2019 10:41:58 | Lesan