příběhy
Dojemnych příběhu
je okolo spousty
Veselých i smutných
které ruku v ruce jdou si
Bývají k slzám
i k radostnemu smíchu
K vlidnemu slůvku
i velkému křiku
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: Ally, mirecek, Lighter
Komentáře (1)
Komentujících (1)