Žijeme ve správné době
řítíme se po nesprávných kolejích
otáčíme se jeden na druhého
otáčíme se navzájem k sobě
ale bez známky slova
pohoupouhým mlčením
Jeden druhému nepřejeme
svět je otráven penězi
v uších nám víc a víc
hraje BLáznova ukolébavka
dobrého v nás moc nevězí
Štěstí sbíráme po hrstech hlíny
ukládáme na dno děravých kapes
ne nadarmo se říká
pozor ať si ho nepošlapeš
V ruce mi prská
zapomenutá vánoční prskavka
radost mám jako malé dítě
ve vzduchu s ní mrskám
Dokud mi po ní nezůstane
jen ohořelý drát
lehounce prohlá tyčka
takhle asi funguje život
jako ta prskavka
občas jako kuchyňská myčka
https://www.youtube.com/watch?v=JXdoaQM6DFs
pokud se ještě dokážeme otáčet navzájem k sobě, byť mlčky, ani ten vyhořelej kurva-drát nás nemusí ještě tak rozhodit***ST* :-D*
12.02.2019 00:52:07 | Frr
Je pravda, že až se za sebou ani otáčet nebudeme, bude to ještě horší. :-D
:-D.. :-)
12.02.2019 11:24:38 | Kubíno