V Z T E K
Vztek tluče hlavou o zem
a žere bláto
Proč jsem byl na Zem zrozen?
Proč jsi to udělal, táto?
Vztek kope do rohů,
autům ulamuje zrcátka,
škrtá sirkama do stohů,
škrtí nevinná děťátka.
Vztek bydlí v kulometném hnízdě,
krvavá stopa po agresivní jízdě.
Kobercovým náletem bombardovat,
orgasmus smrti opakovat.
Proč jsem se vůbec narodil?
Proč jsem se dneska probudil?
Lépe kdybych nebyl,
vždyť jsem jen vzteklej debil.