v tej bytovke
ma vždy privítal
pach zhnitých zemiakov
prebdené noci
často rušili
policajné majáky
zatýkanie na chodbách
občasné bodnutie
priamo do srdca
krv
a špinavé klučky
nevychádzali sme z bytov
pre prípad
že by sa tam vonku
na nás usmialo štastie
už sme na to v živote
neboli pripravení
.