Hledání
Systém všech odpovědí
máme uvnitř sebe.
Každý musí sbírat dílky
rozdrobené v osudu.
I svědomím odsouzený vrah
otevře oči a doufá v nebe.
Ďábel našeptává cestu a
a vede vstříc hříchu a neduhu.
Kudy ven?
Kde jsou další části?
Však pokorně skloň hlavu,
získáš klid a prozření.
Schovat se zbaběle v davu
je jen znamení vyššího tvoření.
Vnitřní klid ti napoví,
že není proč se bát.
Tak už otevři svou mysl
a zůstaň hrdě stát
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Tvbm
Komentáře (2)
Komentujících (2)