Relativní
.
Jsem sobě
psychiatr
a
pacient
barabizna jednoho si chátrá
druhý je pánem haciend
V zahradách
služební líně jdou
květy ke kterým nelze přivonět
V doupěti
podlahou hliněnou
raší jabloně
.
.
Přečteno 237x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Tvbm, Amonasr
Komentáře (8)
Komentujících (5)