nepripraven na lasku
Anotace: Nepripraven na lásku
Kluk co chtěl mě mít
řekl na vztah se zatím necítím
Miluji život ale bez vázání
Ty to chceš jiný
za ručičku se vodit
Máš jiný plány
na různá místa chceš doprovodit
Nejsem žádná podržtaška tak to věř mi
Jsem k tobě upřímný lhát ti nechci
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: Morgenstern II., mirecek, Frr, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)