Zrcadlení
Zrcadlení,
tvář v zrcadle se mění,
každý týden, měsíc, během let,
kdo ze zrcadla dívá se na mě dnes?
Minulost za zrcadlem schovaná,
neměnná. Zážitky různé,
krásné i hrůzné.
Každá vráska vlastní příběh má,
reklamám odolám,
plastikám se neoddám,
raději sklenku vína si dám
(možná dvě).
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)